perjantai 29. lokakuuta 2021

Facebook mädättää keskustelukultuuria, sen isovenäläisiä imperialistisia rikollisiatoimia peittelevästä stalinismista ohessa esimerkki, oheinen kommenttini muka rikkoi fb-ehtoja = Kertoo karuttomasti facebookin isovenäläisiä imperialisteja suosivasta linjasta


Facebook mädättää keskustelukultuuria, sen isovenäläisiä imperialistisia rikollisiatoimia peittelevästä stalinismista ohessa esimerkki, oheinen kommenttini muka rikkoi fb-ehtoja = Kertoo karuttomasti facebookin isovenäläisiä imperialisteja suosivasta linjasta: 

"Miksi väitätte että tämä on fb-ehtojen vastaista? Sovjet erotettiin Kansainliitosta talvisodan invaasionsa takia. Ko "pariisin miehityssopimus" ja siihen vetoaminen on kuvottavaa, se on puhtaasti Stalinin luoma miehityskirja jolla riistettiin alueistamme yli 15% https://Tartonrauha.blogspot.com Imperialististen miehityssopimusten purku = Aluepalautukset Kalastajasaarento, Petsamo, Salla, Kuusamo, muu Karjala, sekä Suomenlahden saaret kiitos".

Erilaiset suvakkivitut ja horonaamat pitävät isänmaan asiaa "rasismina, ymv" kommunistisen maailmankatsomuksensa mukaan, suuri osa heistä on vielä koronahysteerikkoja, jotka eivät välitä suojatumisesta, todennäköisesti ovat vastuussa muidenkin tautien, infulenssan, sp-tautien levittämisestä puhumattakaan.

Liittoutuneiden sotarikokset ovat tabu, "natsittelu" on ylin hyve joka puolueessakin, vaikka faktat kertovat ketkä vastuussa aluemiehityksestämmekin. Ketkä toimivat Stalinin sätkynukkeina uhraten koko itäeuroopan vuosikymmeniksi punalipun alle

Ajan Suunta päätoimittaja
Huk Seppo Lehto

Oheista menneinä vuosina jaossa ollutta julistetta ei ole kukaan todistanut valheelliseksi. Väestönvaihto etenee ja kusetus koituu alkuperäkansan elinehtojen tuhoksi joka sektorilla:
----------------------
Patriotismista, isänmaallisuudesta on kyse, muistakaa se, sitä joko on tai ei ole. Seuraukset kannamme.
-----------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti