tiistai 16. tammikuuta 2018

Kirkonpalvelijoiden, julkisen viran luontaiseduista ja yleisemminkin siitä mitä ns. moraali on missäkin toimessa: Uskonsa kutakin auttakoon?

Kirkonpalvelijoiden, julkisen viran luontaiseduista ja yleisemminkin siitä mitä ns. moraali on missäkin toimessa: 
Uskonsa kutakin auttakoon?

Pakko sanoa entisenä kirkon palvelijana ( 7 v haudankaivajan ja suntion tuurauksia) että hyvääkin viiniä jää kirkolta tuhottavaksi, joka hemmetin viikonloppu, jos on ehtoollinen, tmv missä tarjotaan Herran siunausta viinin kera. Samoin kuolevia kun käy pappi avittamassa, pulloja kertyy avattuina. Ei kai niitä roskiin laiteta?

Itselle tuli aikoinaan 1980-luvun alussa määräys tuhota kirkon alkoholiviinit, koska tuli lestadiolainen pappi, joka vastoin kristuksenoppia muuttikin viinin vedeksi eli alkoholittomaksi. Elämäni ensimmäiset kännit tuli näin lukiolaisena lukiohipoissakin nautittua Herran nimeen. 
Oli siinä ylöjärveläisellä yli-innokkaalla runkkari poliisilla Koivuahollakin ihmettelemistä, kun Sepillä oli 0.75 l pullo otsikoitua kirkkoviiniä. 

Kyseinen poliisi on on onneksi maanvaivana ja virkarikollisena kuollut, toivottavasti koirat ja juopot käyvät kusella haudallaan.

Kyseli mistä viini? Totesin että "etiketistähän näkee ja teen parhaillaan käskyn mukaan parhaani mukaan ko viinin tuhontaa kirkkoherran määräyksestä, en minä hyvää tavaraa roskiin laita". 

Kesti varmaan yli 3 vuotta toteuttaa uuden kirkkoherran määräys "tuhoa". Ne alkoholittomat viinit kaadoin aina ehtoollisten jälkeen sakastin ulkopuolelle, joskus maistoin ja yhtä kissankustahan se oli.

Seppo Lehto kirkkohistorioitsija, moraalinvartija ja armoton vittuilija Herran nimeen Herran siunasta tehden aina ja kaikkialla, jouluna jopa Hoosiannaa laulaen ;)

Tuskinpa Lauralle käy presidenttinä kuten Paula Risikolle kokoomuksen juhlissa, että kännikalana poistetaan kantaen paikalta.Laulakaamme yhdessä kansakunnallinen "Hoosianna Laura Huhtasaari presidentiksi presidentinvaaleissa 2018"http://presidentinvaalit-2018.blogspot.fi

---------------------------------------------------------

Ostakaamme viinat ja viinit, kuten oluetkin Virosta, tukekaamme Viron Nato-jäsenyyttä. Suomessa verotulot käytetään matu- ja islaminvaasion rahoittamiseen. Suomessa kyllä muslimitkin juovat viinaa, samaan aikaan virheellisesti mainostavat raittiuttaan, puska- ja lastenraiskauksistaan ei saa puhua, ei kirjoittaa, kuten ei pedofiiliruhtinaan koraaniin kirjatuistakaan tappo- ja raiskausmääräyksistä orjakauppaakaan unohtamatta. Sauli Niinistölle nauraa nyt jo Donald Trumpkin:---------------------------
Isänmaallisuudesta / Patriotismista Seppo Lehto ajatuksia, tervetuloa kommentoimaan blogeihini
https://patriotismista.blogspot.fi
------------------------------