perjantai 4. lokakuuta 2013

Patriootti senaattori valtiopäivämies kansanedustaja James Hirvisaari ottaa kantaa ajankohtaisiin aiheisiin ja joutui komutaustaisten toimittajien ja vastaavien komukoirien jätöksiä syövien puolueensa jäsenien syömäksi Seppo Lehdon eduskuntatervehdyksen vuoksi



Patriootti senaattori valtiopäivämies kansanedustaja James Hirvisaari ottaa kantaa ajankohtaisiin aiheisiin ja joutui komutaustaisten toimittajien ja vastaavien komukoirien jätöksiä syövien puolueensa jäsenien syömäksi Seppo Lehdon eduskuntatervehdyksen vuoksi



--------------------------------------------
James Hirvisaari - ankaraa kritiikkiä - blogissaan
http://jam.pp.fi/blogi/294.htm

----------------------------------------------

294. Tiedote 2.10.2013

Tiedote 2.10.2013
James Hirvisaari
Julkaisuvapaa


Asia: Seppo Lehto vieraanani eduskunnassa 27.9.2013 ja siitä mediassa nostettu meteli


Ensinnäkin: Tamperelainen kansantaiteilija ja ystäväni Seppo Lehto on superhumoristi eikä mikään ahdaskalloinen natsi, ja hän on omien sanojensa mukaan "syntymähumalassa" eikä häntä kukaan tai mikään hillitse.

Toiseksi: Hänen visiittinsä eduskuntaan oli erittäin ajankohtainen tiistaisen istunnon takia (HE 19 sananvapaus ja rikoslaki), sillä käsittelin puheessanikin juuri Lehdon oikeusmurhaa.

Kolmanneksi: Pahoittelen, jos joku on loukkaantunut hänen internetissä julkaisemistaan kuvista, ja valitan jos jollakulla pipo kiristää; minulla ei kiristä.

Neljänneksi: Medialla taas mopo pahasti keulii, ja sen ainoana tarkoituksena lienee silkka kiusaaminen ja vahingonteko.

Viidenneksi ja varmuuden vuoksi: Minulla itselläni ei ole minkäänlaisia natsisympatioita - myös presidenttiKekkosta on juuri yritetty suurin otsikoin natsiyhteyksillä mustamaalata.

Kuudenneksi: Tunnustan, että olen halunnut saada julkisuutta yhdelle Suomen räikeimmistä oikeusmurhista - mediahan ei ole halunnut asiaa kunnolla tonkia, vaikka siinä olisi tutkivalle journalismille tuhannen taalan paikka.

Seitsemänneksi: Reilun pelin kannattajana minä en käsittele asioita puhelimessa vaan sähköisessä muodossa, jotta kaikesta jää aito jälki myös itselleni. Toimittajien on turha minulle soitella.

Kahdeksanneksi: Median toiminta on nyt jälleen hyvin pahantahtoista, ja toimituksissa luodaan tahallisesti varsin kyseenalaisia mielikuvia - onkin odotettavissa, ettei tätä omaa selostustani missään valtamediassa julkaista, ja juopa ja epäluottamus toimituksia kohtaan pelkästään syvenee.

Yhdeksänneksi: Suosittelen kaikkia kuuntelemaan eduskunnassa tiistaina 1.10.2013 pitämäni puheen (http://jam.pp.fi/blogi/293.htm) ja myös tutustumaan Seppo Lehdon oikeusmurhaan (http://jam.pp.fi/blogi/46.htm).

Kymmenenneksi: Mitään muuta sanottavaa minulla ei aiheesta ole.


-------------------------------------------


------------------------------------------------------------------------- 

http://patriotismista.blogspot.fi/

------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti